Animô

 

Beste bezoekers,

Het Evenementen- en Boekingskantoor Animô zal u niet onbekend zijn.

Ondertussen bestaat ons organisatie- en theaterbureau 37 jaar en ons zenuwcentrum is gevestigd in Deerlijk (West-Vlaanderen).
Uiteraard hebben we een uitgebreide referentielijst en ook als zaakvoerder zijn we in Vlaanderen niet onbekend. Maar toch pakken we niet graag uit met adelbrieven, omdat deze klanten ons ondertussen kennen en overtuigd zijn van de kwaliteit die we bij elke activiteit of boeking nastreven.
Neen, wij willen vooral onze nieuwe contacten bewijzen dat we niets dan tevreden klanten beogen en we ook voor hen het onderste uit de kan zullen halen voor een optimale service en een perfect geslaagde organisatie.

Om met Animô samen te werken, hoeft u geen multinational te zijn. Elke familie kan een boeking bij ons verrichten in het kader van hun babyborrel, communie- of lentefeest, verjaardagsfeest, huwelijk of jubileum.
Scholen, wijkcomités, verenigingen, stadsbesturen …. voor elk vinden we de passende animatie voor hun happening. En ook voor bedrijven zijn we gespecialiseerd in de coördinatie en organisatie van hun event van A tot Z.

Ook voor het huren van materiaal en diensten kan u bij ons terecht.

Met deze website proberen wij een overzicht te geven van wat ons Evenementen- en Boekingskantoor inhoudt.

 

Maar aarzel niet om ons ook te contacteren voor iets wat u niet op deze site terugvindt.
Voor elk organisatorisch probleem zoeken wij graag naar een oplossing.

 

Steeds tot uw dienst !

Ignace Crombé

Zaakvoerder